28.4.10

Danmarksturen

Kenneth og jeg tok turen til hans gods på Langeland, med deltakelse på B-prøve på Gyldensten som motivasjonsfaktor, og dagen før fikk vi en god trening med vilt og bumpere.
Kaldt forår også i det danske, men godt vær på prøvedagen i terreng som vekslet mellom bøkeskoger, grasmarker og blandingsskog.
Emma og Kenneths Ronja skal hjem og trene mer med vilt, mens Moira fikk Certifikat, krystall og en feit forsekk. Erfaring teller...
Kenneth reiste hjem søndagen, og jeg tok turen til venner og kjente på Skjælland.
Fra Lars og Helles kurs på Feriekolonien.Annika og Tanja har hunder ute i arbeid i hver sin retnining. Treninger ble det hver dag, etter samme prinsipper som vi gjør det her hjemme. Memory-områder som hundene får se, oppbygging av memory-områder ved markering i området først, forstyrrelser etc..

Henrik måler remisser på Højstrup.
Forpakteren av jorden spiser seg innpå remissene for viltet, størrelsen på disse remissene er regulert av en avtale. Ved oppmåling viser det seg at det er tatt en meter her og en meter der. Marginale verdier for forpakteren, men essensiellt for viltet....

Turen ble avsluttet med WT på Fyn, 5 poster i det fine terrenget på Heldagergård. Slitne hunder ga litt varierende innsats, men premier til begge ble med hjem. Emma ble nr 5 i Åpen klasse, mens Moira tok 3. plassen i VK.

1 kommentar:

  1. Hej Asbjørn

    Fin historie, og i øvrigt tillykke med de 3 vinderplaceringer i DK.
    Vi ses til jagtsærsonen. Eller måske før !

    SvarSlett