28.1.17

Prøvesesongen over, 2 jakter igjen...

Det gjenstår to jaktdager av årets sesong, men prøvesesongen er definitivt over. Det medfører tid for ettertanke, og for oppsummering av året som gikk.
Målene vi satte oss for et år siden er på det nærmeste oppnådd, et lite hopp frem fra Pluto på A-prøve i åpen klasse gjør at han må forsøke igjen til høsten. Pluto var forøvrig prøvens "beste" hund, og fikk en strålende kritikk. På B-prøver har han fire starter i Eliteklassen, med 2 x 1. pr og 2 x 2. pr som resultat! Han er nå en stabil jakthund og gleder seg til de to siste jaktene de kommende dager...

Mine egne oppnådde målene for 2016, Emma fikk en 1. pr og en 2. pr i eliteklasse hjemme, kvalifiserte seg til finalen i NM. Hun leverer fortsatt, 9 år gammel.
Tango har gått til 1. pr i Eliteklasse, og har blitt stilt på A-prøver i Vinnerklasse i Danmark. Etter 6 starter i Danmark sitter vi igjen med gode opplevelser, de siste fem prøver har hun vært med til finalen på 3, og røket ut på de siste fuglene før finalen på to. En 5. Vinner med udmerkelse, og en 3. Vinner er de kolde fakta, men hun gjorde også en fin figur på 3 walked-up-prøver, 2 av dem internasjonale prøver med god deltakelse fra hele norden. På Gavnø var vi med til 3 ekvipasjer gjensto, på Ravnholt dagen etter starter vi med walk-up i over en time før vi hadde fått våre to første fugler. Vi ble senere eye-wipet av dommerne, etter at fire hunder ikke fant fuglen. 

Salsa viser gode takter i treningen, og lover godt for fremtiden. I rute !

Moira og juni har fått være apportører i høst og har klart seg rimelig bra.
Til sist, en takk til alle venner rundtomkring, som inviterer meg til å holde kurser, har meg boende, og åpner dører. Uten dere......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar