15.11.09

A-prøver


Så er tiden inne for en liten oppdatering.

Vi stilte med Moira på Internasjonal prøve på Bognæs 7/10 uten særlig suksess. Bedre gikk det for Fredrik og Lea som fikk "Good" og ikke minst Øyvind og Irma som ble 4.vinner med "Eksellent". Gratulerer til de! Vant gjorde Birgitta Bernadotte (S) og Sea-Croft Enya. Grattis til Birgitta med!
11/10 var vi en snartur til Sverige, Cissi inviterte til betesmark-trening med Lars og Helle. En fin gjeng fikk god trening en regntung dag, og om kvelden var det tilbake til det danske, vi var observatører på prøven på Heldagergård på Fyn dagen etter. Denne prøven ble arrangert som en walk-up og vinneren ble Helle med Seahill High Wind Tophi. Vi Gratulerer!
Den 17/10 var det Emmas tur til debut på A-prøver. Åpen A på Lykkesholm i Djursland ble kanskje vel heftig, med mange fasaner i luften og gode skyttere. Det resulterte i et knallingsforsøk og dermed var 2.premien et faktum. Ellers skjøtte hun seg bra, og plukket det hun skulle. Godt fornøyde med Emmas debut på jakt dro vi sørover, neste dag var det klart for vinner A med Moira, og møte med Frank og Monica utenfor Maribo.

Prøven ble arrangert på Nielstrup og vi hadde som intensjon å reise kjerringa fra Bognæs. Vi gikk gjennom fem såter uten belastninger, og sto tilslutt i finalen med Frank og Rosie, Lars og Seahill High Wind Twister og Hinrich Lorenzen (D) med Mavisflight Flow-of-Spirits. I finalen fikk vi en grei markering som vi fikk hjem uten noe om og men, mens Frank fikk en skikkelig utfordring med Rosie, og løste den såklart! Premieutdelingen ga dobbelt Norsk, Frank og Rosie ble 1. Vinner og vi ble 2. Vinner, med Lars og Hinrich på plassene etter.

2 kommentarer: